Categorieën
Voeding

Hoe geld besparen met een BBQ-feestje

Gegrild Vlees Op Zwarte Houtskoolgrill 'S Nachts

Deze diensten zijn gratis te gebruiken en kunnen op korte termijn worden aangeboden. Ze zijn ontworpen om te passen rond uw feest schema en de details zullen worden uitgewerkt ruim voor de grote dag. U kunt ook gebruik maken van andere diensten zoals BBQ catering voor 8 tot 16 personen extra.

werkt goedkoper! Wat is er niet goedkoper dan dit!

Dit is een goed barbecuefeest – plan zo ver mogelijk vooruit.

Een paar ingehuurde BBQ koks zijn misschien goedkoper dan een team van aanstormende koks. Die kosten per hoofd een stuk meer en het is vaak een stuk duurder dan het team van koks.

Kies van tevoren een datum en tijdstip voor het barbecuefeest. Dit geeft je een kleine adempauze. Het weekend is vaak een makkelijke mik voor grote huurkosten.

Als je meer dan één barbecuefeest geeft, zorg er dan voor dat je een cateringteam inhuurt. Dit kost u minder geld dan zelf het eten klaarmaken en meer tijd voor de voorbereiding. Bovendien krijgt u de garantie dat al het eten vers is en dat de verpakking van het eten ook perfect in orde is.

Aan het spit geroosterd vlees is lekker. Het heeft een veel betere smaak dan roosteren op een fornuis. Hoe minder het vlees wordt blootgesteld aan, hoe beter het smaakt.

Zorg ervoor dat u het juiste wijnijs of de juiste sherry op uw feest hebt hangen. Een wijnkoeler zal nodig zijn om de voorraad drankjes koud te houden.

ingle bij Ik zou liever op een huwelijksreceptie zijn dan op een diner. Bruiloft recepties zijn meestal een meer formele gelegenheid. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het grootste deel van het personeel de gasten zal bedienen en als u niet betaalt voor een volledige service, zult u waarschijnlijk moeten werken met minder dure wijnen, of misschien champagne of koffie. Het is ook een goed idee om ten minste een extra fles wijn per gast te huren.

U kunt er ook voor kiezen om de cateraar een maaltijd te laten serveren om dieetwensen en allergieën te controleren.

Veel tijd en kosten worden bespaard als u uw eigen cocktailbar heeft. Misschien wilt u een paar flessen margarita kopen om aan het eind van het plezier uit te delen. Als u er zoveel koopt als u kunt om geld te besparen, waarom doet u de rest dan niet de hele nacht?

Mensen houden er niet van om hun eigen eten op te eten. Dat kan ongemakkelijk voor hen zijn.

Een cateraar het eten laten bereiden is niet noodzakelijk slecht. disclaimerEr zijn dingen die biologisch, brandstofvrij en duurzaam zijn. Je eigen eten meenemen is beter voor iedereen – letterlijk!

Biologisch: Het is belangrijk om alles wat je meeneemt biologisch te maken. Keukenbenodigdheden hebben vrij extreme prijzen, dus je kunt geld besparen door biologische alternatieven mee te nemen.

Brandstoffen zijn duur… Biologische benzine en andere brandstoffen kunnen ook een probleem zijn als je ze veel gebruikt. Ze geven je ook minder zwavel en nitraten… wat positief is voor je gezondheid.

Gezonder: Het eten van alleen biologisch voedsel kan geweldig zijn voor je gezondheid. Zonder de hormonen en chemicaliën die gebruikt worden in de landbouw voor voedsel, kunt u verwachten een hoger energieniveau, minder ziekte, en een lange levensduur (en niet te vergeten smaak en tijdsbesparing) voor u en uw gezin. Slow cook bbq

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u zich concentreren op eten… en geld besparen!