Categorieën
Default

Mijn ware verhaal over hoe ik in het acteren terecht kwam: The Angry Wolf

De Boze Wolf

Als je van wijn houdt, is er niets fijner dan een goed glas wijn in een restaurant. Helaas is het niet altijd even makkelijk om de beste wijn uit het menu te kiezen. Daarom geven we je graag wat tips mee om de beste wijn in een restaurant te kiezen. Bij de Boze Wolf hebben ze verschillende wijnen, dus gebruik deze tips om de wijn voor jou te vinden,

1. Wees niet bang om de sommelier te vragen

De sommelier weet als geen ander welke wijn er bij het menu past. Het is dus zeker geen schande om hem of haar om advies te vragen. Laat je lekker verrassen door de suggesties van de sommelier en je zult zeker niet teleurgesteld worden.

2. Kies een wijn die je lekker vindt

Uiteindelijk gaat het erom dat je een wijn drinkt die je lekker vindt. Kies daarom niet blindelings een duur merk of een wijn die goed bij het menu past. Kies gewoon een wijn die je lekker vindt en je zult zeker genieten van je avondje uit.

3. Wees niet bang om te vragen om een proeverij

In sommige restaurants is het mogelijk om een proeverij te bestellen. Dit is ideaal als je niet zeker weet welke wijn je wilt drinken. Zo kun je verschillende wijnen uitproberen en bepalen welke je het lekkerst vindt.

4. Kies een wijn die je budget past

Uiteraard is het belangrijk dat je rekening houdt met je budget. Je hoeft niet per se de duurste wijn uit het menu te kiezen om te genieten van een lekker glas wijn. Er zijn genoeg betaalbare wijnen die net zo lekker zijn als de dure merken.

5. Wees niet bang om te experimenteren

Wijn is net als eten, je moet er soms van alles uitproberen voordat je weet wat je lekker vindt. Wees dus niet bang om af en toe iets nieuws uit te proberen. Je zult versteld staan van de lekkere wijnen die je ontdekt.